Jasno-shutters

JASNO Shutter - Thomas & Cok
Officiële JASNO Select Dealer
JASNO Shutter - Thomas & Cok

Creëer sfeer met JASNO Shutters

Met onze shutters leveren wij het beste en mooiste maatwerk. Daarom werken wij voor onze klanten met shutters van JASNO.

Binnenluiken met verstelbare lamellen kunnen een enorme meerwaarde betekenen voor een interieur. U kunt ze kantelen, wegklappen en zelfs openen. Bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding. En een passend pronkstuk bij elk raam en interieur. Shutters voor een badkamerraam, dakraam, hoekig of rond raam, draai-kiep-raam of ‘gewoon’ recht toe recht aan? Onze shutters passen altijd, van klein driehoek raam op zolder tot erker of een breed schuifraam in de woonkamer. Maatwerk is bij ons namelijk standaard.

Kiest u JASNO, dan kiest u voor duurzaamheid, service en kwaliteit. Kiest u voor Thomas en Cok, dan kiest u voor vakkundig productadvies, interieuradvies, een professionele opmeting en feilloze plaatsing.

Niet voor niets geven we op onze shutters levenslange garantie.

De kwaliteit zit meestal verborgen ín onze shutters. Neem nou de verzonken scharnieren, of de technische zijstijl. Juist door deze onzichtbare kwaliteiten zijn onze shutters zo opvallend mooi en oersterk! Mede daardoor kiezen interieur stylisten, architecten en woonbladen onze shutters. Inmiddels ziet u onze shutters in vele huizen. Shutters zijn geschikt voor elk raam. En ook belangrijk: het is raamdecoratie die erg makkelijk schoon te maken is. Shutters maken een interieur indrukwekkend mooi. Zo simpel is het.

JASNO Shutters bekijken.

JASNO-swings-ver

Wood Blinds - Klasse en elegantie voor uw woning

Met JASNO blinds ofwel houten jaloezieën creëert u een unieke sfeer in iedere ruimte van uw huis. Onze houten jaloezieën laten u eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Daarbij vormen onze houten jaloezieën een klasse apart.

Kies uit diverse lamelbreedten en een scala aan warme en frisse kleuren – dezelfde als bij onze shutters. U kunt de houten jaloezieën en shutters van JASNO dus gerust met elkaar combineren, helemaal in uw eigen stijl. Of u nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting heeft, onze houten jaloezieën passen altijd perfect in het interieur. En altijd helemaal op maat gemaakt.

JASNO Wood Blinds bekijken.

JASNO-swings JASNO-swings-ver

Bekijk meer raamdecoratie op de website van JASNO